De 7 skitneste triks politikere bruker for å gjøre deg som dem

I en perfekt verden, ville alle velgere har tid og intelligens til å sitte ned og pore over en politiker bakgrunn og standpunkter i saker. Men dette er Amerika, for faen, og vi liker våre nyheter slik vi liker vår mat: rask og slags motbydelig. Det er derfor hvert valg, fortsetter politikerne serverer oss opp samme crap ting som ikke har noe å gjøre med deres evne til å lede. Og vi fortsetter å svelge det ned som om Burger King nettopp sluppet en ny Frankenfood.

7. Bruk Someone død å avansere An Agenda

Jeg ble uteksaminert high school og college med en kvinne som heter Kate Steinle. Hvis det navnet høres litt kjent med deg, er det fordi siste året hun ble skutt og drept av en udokumentert innvandrer i San Francisco.canada goose norge Siden da enkelte politikere, spesielt Donald Trump har brukt hennes død for å prøve å provosere frykt i folk at alle udokumenterte innvandrere er faktisk voldtektsforbrytere og drapsmenn, som om grensepassering uten tillatelse fungerer som den nødvendige serum for å slå Dr.

Jeg ringer bullshit. Nå, Kate og jeg var ikke i nærheten av noen som helst måte. Vi sannsynligvis bare sa noen ord til hverandre, noensinne. Men jeg var i hennes bane for lenge nok til å kjenne igjen, for første gang, at tilfeldig navn en politiker ble kastet rundt hadde blitt festet til en faktisk person, og ikke en tegneseriefigur som kom med “boing” lyder når hun droppet ting. Det irriterte meg, og selv påvirket vår klasse evne til å sørge:

Hennes bror var ikke å ha det heller, går på CNN og forteller Anderson Cooper, “Donald Trump snakker om Kate Steinle som han kjenner henne. Jeg har aldri hørt et ord fra hans kampanje manager, jeg har aldri hørt et ord fra ham . det er urovekkende. jeg ønsker ikke å være tilknyttet noen som ikke har vanlig høflighet å komme ut og be om Kate, og våre politiske synspunkter og hva vi ønsker. ”

Det er spesielt opprørende fordi tapt i støy av å bruke en pen ung kvinne død som en politisk lynavleder er det faktum at det kan ha vært en tragisk ulykke, ikke de kaldblodige draps det ble laget for å være.

Men jeg kan ikke være hyklersk om dette. Jeg støtter Hillary Clinton, så jeg var begeistret når søster av Chris Stevens, ambassadøren drept i Benghazi, kom ut og sa at hennes familie ikke klandre Clinton for Stevens død. Men nå håper jeg hun aldri bruker det for å prøve å avlede noen skylden folk prøver å plassere på henne. Han var like virkelig som Kate Steinle, og jeg vet aldri hvordan han ville ha følt. Eller om han ville ha gjort “boing” lyder når han droppet ting. Beklager, jeg har vært å se mye av Cartoon Network siste.

6. foreldrenes eller besteforeldrenes JobsI’d gjerne fortelle deg om min bestemor. Hun er en flott kvinne, som ble enke ung og oppvokst tre gutter på sin egen i en av de fattigste områdene i landlige Kentucky, alt mens du holder nede en jobb matlaging måltider på det lokale sykehuset og praktisere sine ninja spin spark. Denne informasjonen har ikke påvirket mitt liv i noen reell måte, men hvis jeg noen gang bestemmer seg for å stille til valg, den dritten der er gull.

Politikere elsker å snakke om sine foreldre og besteforeldre. Og det er greit, til en viss grad. Tross alt, de formet oss til den vi er, det være seg Beacons av håp for Amerika eller bloviating turd innbruddstyver. Men det kommer et punkt hvor det ikke lenger er om hvor stolt du er av din familie og blir en konkurranse for å se hvem som pårørende hadde det vanskeligst. “Cheer up, gutt. Din sønns sannsynligvis en seks term senator.”

Du ser dette hele tiden i debatter. En etter en, vil kandidatene få opp den tragiske bakgrunnshistorien av en forelder eller besteforelder, hver og en prøver å overgå den andre. Her er Ted Cruz fra en av årets mange republikanske debatter, snakker om hvordan hans far forlot Cuba med bare hundre dollar i hans undertøy og tok en jobb oppvasken for 50 cent i timen.

Det er en god ting han tatt som undertøy detalj. Uten det, hvordan ville folk vite hva du synes om Cruz plan om å balansere budsjettet?

Du må gå en fin linje, skjønt. Du vil at forhold som har vært dårlig, men ikke på velferd eller andre offentlige programmer. Ingen blir hjemløse eller noe for tragisk, heller. Verdig fattigdom, hvis du vil. Og hvis du har en slektning som faktisk gjorde godt for seg selv? Med mindre du er en Bush eller en Clinton eller en Romney og ikke kan komme unna med å skjule det, ikke nevne dem. Tilsynelatende er det et hierarki av jobbene som er mer “American”, med knapt over fattigdomsgrensen blå krage seg å være den beste.

5. sine kjæledyr

Pete Souza / Det hvite hus via Getty Images

Så du på daværende president elect Obamas seierstale i 2008? Det var ca 45 minutter lang. Jeg antar at han sa en masse ting om å bringe landet sammen og gjør det bedre og andre hopey Changey ting, men jeg husker bare 20 sekunder av det:

Hvis du ikke klikket det, er det Obama fortelle sine døtre at de har gjort seg fortjent til ny valp som kommer med dem til Det hvite hus. Det er søt som faen rett der. Og som alt politikerne gjør, og ble totalt beregnet å gjøre ham se bra ut.

Presidenter i utgangspunktet må ha kjæledyr å gjøre dem virke mer menneskelig og mindre som cyborgs som kjører på penger og makt i Grunnloven. Hva slags kjæledyr de har og hvordan de behandler dem er enorme. Vi har fortalt deg før om noen av de sprøere valg, men generelt, presidenter må ha en hund. Det ble ansett som merkelig da Clintons kom inn i Det hvite hus med bare deres katt, sokker. Når de fikk en Labrador, Buddy, i 1997, mange mennesker så ham som noe mer enn en politisk prop, særlig ettersom Buddy dukket opp bare en måned før Lewinsky-skandalen brøt.

Bare prøv å tenke på hvor han satte sin pikk nå.

I det siste har president hunder vært årsaken til skandalen selv. FDR hadde en Scottie heter Fala at han hadde med seg overalt, og var en nasjonal kjendis. Men Kongressen Roosevelt etter rykter startet at han hadde sendt en destroyer å plukke opp hunden etter at den ble liggende igjen i Aleutene (det hadde ikke vært). Når Lyndon Johnson plukket opp en av sine beagler, Ham, ved ørene til å posere for et bilde, landet gikk apeshit, til et punkt der han måtte offisielt be om unnskyldning.

Det tok aldre å gi ut alle disse magen smitter.

Og i 1952, da Richard Nixon, da den republikanske kandidat for visepresident, ble fanget å ta penger og gaver han ikke skulle, gjorde han en halvtime TV-tale forsvare seg. Hva var det eneste folk husker fra den talen? At Nixon sa han nektet å gi tilbake en hund han hadde fått, som hans barn allerede hadde kalt Checkers. Det gikk ned i historien som den “Checkers Tale”, og det var kanskje en gang Nixon gikk av typen likable og ikke en oppsvulmet sekk med løgner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *