De 5 mest udbredt opfattelse WWII kendsgerninger, som er Bullshit

Der er to radikalt forskellige historier WW II, den ene, der rent faktisk blev udkæmpet, og den, hvor den amerikanske sparkede alles vurdere. Gæt hvilken en Kolde Krig klasseværelser fik lov til at undervise? Her er et tip: Det er det samme én Hollywood valgte at filme.

Anden Verdenskrig var ikke bare et smart navn. Det var en global konflikt, der omfattede episke heltegerninger af ikke amerikanere som stormen på Madagaskar, Slaget ved Westerplatte, slaget om Moskva, Slaget ved Kursk, den epically badass Kokoda Track, den polske Underground stat, detaljerne i El Alamein eller HMS Bulldog. Selvfølgelig amerikanere aldrig hører om nogen af ​​dem, medmindre, som i tilfældet med den klassiske ubåd film U 571, er tegnene lige lige op skiftede til amerikanere. For at citere George S. Patton: “Amerikanerne elsker en vinder”, som du ved, fordi du så Patton, den film,
canada goose jakke der portrætterede feltmarskal Bernard “Rommel killer” Montgomery som en klovn, blot fordi han var britisk.

Men der er én Zangief størrelse elefanten i rummet, at Amerika elskede at forlade ud af samtale indtil slutningen af ​​den kolde krig: Sovjetunionen. Den “Store Fædrelandskrig”, som de kaldte det var den største enkelte militære operation i historien, og hjem til måske den største vendepunkt i krigen: Slaget om Stalingrad.

Forstå, at Rusland versus Tyskland del af krigen ikke var bare lidt vigtigere end del USA var involveret i. Det var “fire gange skala” for hele Vestfronten, større end alle andre faser af krigen put sammen. tilskadekomne.

Lyder temmelig brutal for en John Wayne-film? Prøv at regne i en anden 13,7 millioner døde civile.

Det er tragisk, hvor mange børn i Vesten aldrig hørt disse historier vokser op. En delingsfører i den Røde Hær navngivne Yakov Pavlov personligt rigget en Stalingrad højhus med nok landminer, rifler og morterer til at holde ud halvdelen af ​​nazistiske hær. Bygningen var under beskydning dag og nat og havde endda nogle civile i kælderen, men fæstningen aldrig faldt. Pavlov selv plukket fra et dusin kampvogne fra dyret. Men hans popularitet ikke strække sig meget langt ud over et psykologisk begreb kaldet “rally runde flaget” effekt, hvilket reducerer kritik af en karakter / regering efter krisen. Husk, når George W. Bushs godkendelse ratings skudt forbi 80 procent efter 9/11?

Det varede ikke, og Churchill blev straks startet op fra kontoret blot få måneder efter Tyskland overgav sig. Hvorfor?

Churchill led af en umættelig trang ligner “blodtørst” i Warcaft at holde kæmpe WWII, så længe han havde lyst. Da dette betød millioner af mænd ville dø for hans ego, det gjorde ham ganske upopulær i det britiske militær. Churchills skøreste ordning: En forebyggende invasion af Rusland 1. juli 1945 ved hjælp af re væbnede tyske styrker. Ja, han ønskede at starte Tredje Verdenskrig, før vi havde endda begyndt at skovle murbrokkerne af anden verdenskrig. Det var hans rammende navn Operation Unthinkable, og selv hans nærmeste tilhængere troede, det var batshit sindssyg.

Som for Churchill premierminister, briterne begyndte oplever lidt af en følelse “oh shit”, når det ramte dem, at de kunne blive hængende med nutcase i fredstid. Winnie ikke gøre denne angst lettere for sig selv, kalder hans Labour modstandere “Gestapo”, selvom de tjente nøgleposter i sin krig kabinet. Således briterne straks reagerede i 1945 ved at sparke sin enorme røv ud af kontor i et af de mest spektakulære valg nederlag i historien.

Ikke desto mindre, Churchill gjorde nyde høje godkendelse ratings fra sit folk. det vil sige, hvis du ignorerer de 400 millioner indbyggere i British Raj, dag Pakistan, Bangladesh, Myanmar og den store, Indien. Ved Churchills egne standarder, disse mennesker var en del af det britiske imperium (herunder alle de stakkels landsbyboere i Indiana Jones og templets forbandelse), men han var en hård modstander til nogen form for indisk selvstændighed.

Landet blev tvunget ind i Anden Verdenskrig, og dens ledere arresteret, hvis de protesterede. Churchill tog selv en hård linje mod Mohandas Gandhi, går så langt som at anbefale “lade Gandhi sulte ihjel” under hans sultestrejker.

Ideen er, at Nazityskland var en militær mastodont i en kort periode i 40’erne, og at hele planeten ville have brudt sammen, hvis det ikke var for en eller to mindre brølere.

Hvis kun huskede han at sætte oxygen i denne hjelm.

At sige, at Hitler sovende sent besluttede krigen ignorerer det faktum, at han havde brug for overnaturlige held og lykke til at gøre så godt som han gjorde i første omgang. For eksempel var det blind held, at han undgik mordet i 1938, før han selv kunne få sin krig planer fra jorden. Og det er en temmelig sikker satsning han aldrig ville have fået meget langt, hvis hans far ikke havde ændret sit navn fra den langt mindre iørefaldende Schickelgruber.

Men den vigtigste grund Hitler var aldrig så tæt på at gøre dine bedsteforældre strækmarch gennem Time Square: Sovjetunionen. I dag er det en udbredt opfattelse, at Hitler, eller virkelig nogens, chancer for at vinde en krig mod Sovjetunionen var på niveau med en snebold i et bur kamp med en motorsav wielding Mike Tyson i helvede.

Hvad 11 tidszoner Joseph Stalin ser ud.

Ja, Hitler pløjede gennem Europa og havde Storbritannien i tovene, og kunne have gjort mere. Det gjorde ikke noget. Stalin ventede på den anden side, og Hitler aldrig vil vinde denne krig. Det var bare et spørgsmål om, hvor meget af Europa, han ville styre i øjeblikket Stalin sidst knust ham.

Men havde det været igennem en nuklear bombardement af Berlin eller gennem fortsat udmattelseskrig, blev Josef Stalin kommer til at være i vinderens hjørne af Anden Verdenskrig, uanset hvad.

Bag alle disse lastbiler er en bataljon af motorcykler til rampe dem.

Hvis alt dette gør det til at lyde som om vi tror Hitler var form for en idiot, vel, der bringer os til vores næste myte.

Den [Alternate] History Channel, nazistiske beundrere,.

Hitler, ud over at være den gå til eksempel i enhver dårlig debat har slags blevet historiens superskurk. Hitler var Lex Luthor til den ikke ariske Superman.

Da der ikke er nogen billige shots, når det kommer til Hitler, lad os få det ud af den måde: Har du nogen idé om, hvor svært det er at komme afvist af en kunst skole? Chris Ofili kom ind kunstskole, og han malede en Jomfru Maria ved hjælp fecal sagen.

Alligevel Hitler mislykkedes hans indgangen eksamen. To gange. Og hans kognitive mangler fortsatte længe efter, den akademiske verden. Den fyr var ligesom den stik modsatte af Charlie Brown: lorte på alt, men alligevel utroligt vellykket.

Hans München Øl Putsch var dybest set en enorm “Lad os få arresteret!” dages arrangement, men han eller anden måde fik væk med servering kun et par måneder for “højforræderi.” Mens i fængsel, skrev han en bog, så lorte, at det gør Stephen Kings Christine ligne Wuthering Heights, og alligevel gjorde penge nok, at Hitler var i stand til at købe en Mercedes fra royalties, mens han stadig var fængslet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *